Azwan Juperi Youtube Channel

Loading...

20 February 2012

Kau Teristimewa

Few weeks ago, actually ada siapkan 1 lirik ni..Tapi tiba2 misplaced. Alhamdulillah, yesterday dah jumpa. Insyaallah korang akan suka lagu ni sebab lirik dia memang istimewa.

Kau Teristimewa

Andai bintang mampu bermadah
Dan bulan pun kan turut bersama
Menyanyi kan lagu ku ini
Untuk mu wahai yang teristimewa

Ingin ku nyatakan rindu ku
Dan kasih ku oh pada mu
Terpisah jauh tak terkata
Namun suara mu tak pernah sirna
 
Oh mama
kasih mu kan tetap di ingatan 
Senyuman tiada bandingan nya
Bisa menerangi gelita ku
Kau lah cahaya
Kau teristimewa

Di kala ku tidak mengerti
Kau resah dan juga berduka
Namun tetap jua terpancar
Senyuman demi diri ku

Tak terbalas jasa mu
Walau sepanjang hayat ini
Kerna di setiap kedukaan mu
Tak siapa yang tahu

Ha...Istimewa x? hehehe..Actually, plan nak upload lagu ni lambat sikit. Nak tunggu Hari Ibu nanti baru upload. Nanti boleh la korang dedicate kat ur mum. Tapi, tu la nak tanya ni. Korang rasa cane? Please do tell me =)

Don't forget to like this post!!!

Harmless Blogger signing out!

2 comments: