Azwan Juperi Youtube Channel

Loading...

22 February 2012

Kereta Baru Datuk Lee Chong Wei

Pemain badminton no.1 dunia kebanggaan Malaysia ini khabarnya telah membeli sebuah kereta baru yang semestinya menjadi idaman hampir setiap individu.
Nah sebijik gambar kereta Datuk Lee Chong Wei kita:

Ferrari F430  
Kereta ni bukan sebarang kereta. Harga Ferrari F430 ni dianggarkan bernilai RM1.6 juta beb! 
But before you say that he bought a Ferrari because it’s a Ferrari, the 29-year-old Chong Wei knows a lot about cars. A self-confessed super car lover, he’s already own a sleek grey Nissan GT-R (which he rumoured to have sold off to get the Ferrari), a BMW X6 Coupe and of course, a black Proton Inspira 2.0 – a gift from the car manufacturer to honour his accomplishments.

Nak tido dalam kete ni 1 minggu pun xpe kan? haha
Apa2 pun, tahniah diucapkan kepada beliau for the new car. Jangan bawak laju sangat ye. Nanti kene saman pulak. Tapi kalau kena saman pun, kesah apa dia kan? Duit banyak. Sebelum ada yang nak kutuk dia buang duit beli kereta mahal2, ni nak defend dia siap2 la. I guess he deserves the car. Sebelum ni pun dia dah banyak derma & plus, dia dah banyak kali naikkan nama Malaysia di pentas dunia. So, takde gunanya kalau nak kutuk2 or dengki.

Jangan lupa like!!

Harmless Blogger signing out!

No comments:

Post a Comment