Azwan Juperi Youtube Channel

Loading...

17 February 2012

Maksud Sebenar Lelaki Berseluar Londeh

Mungkin ada yang dah tau benda ni, tapi saja je nk post.hahaha..Bagi meriah sikit kan. Penat woo...Malam tadi x tdo kot dok update gadgets kat sebelah kanan ni ha.So sekarang korang senang la nak follow my Twitter account & subscribe to my Youtube Channel. Click je kat button yang tertera di sebelah kanan skrin anda..One last thing is the like button untuk every post. Jemput2 la like post2 yang ada ada ye..hahaha..*promote jap*

Berbalik ke topik asal untuk entry ni. Sekarang ni kita boleh tengok tersangat ramai individu yang mengenakan fesyen berseluar londeh sampai nampak underwear beliau, x kira lelaki atau perempuan. Macam kat bawah ni ha:
Letak gambar kartun je la ea.


Mesti korang pernah jumpa kan? Tak pun korang sendiri yang pakai macam ni kan?
Tapi tahu kah anda, apa sebenarnya maksud berpakaian begini? Dari mana asal fesyen nih? Ha...ni eden nk cerita kat korang nih.

Pesen ini (bak kata mak saya) berasal dari penjara di Amerika Syarikat. Nak dijadikan cerita, kalau korang nak tahu, sesetengah banduan dalam penjara di Amerika Syarikat sanggup lakukan hubungan sejenis. Ini dipercayai terjadi atas sebab kes terdesak. Mereka ni dah takde pilihan sebab dalam penjara semuanya sama jantina. Maka lahirlah mereka2 yang provide perkhidmatan seks sejenis.

Jadi, untuk membezakan diri mereka dari banduan2 lain, diorang pakai la seluar londeh sampai nampak underwear. Bagi signal la, nak bagitahu diri mereka ni boleh jadi pemuas nafsu buas banduan2 lain. Percaya atau tak, itu lah kenyataan nya.huahuahua!!

Harmless Blogger signing out!

1 comment:

  1. hohoho? niat tak menghalalkan cara... (quote tak berkaitan)

    ReplyDelete