Azwan Juperi Youtube Channel

Loading...

30 July 2012

Lagu Baru Lagi!

Terbuai dilamun cinta
Kepada nikmat dunia
Indah tiada cela nya
Namun kau lupa

Ada hati kecil menderita
Mangsa kerakusan kita
Leka kerana kuasa
Butakah kita?

Tawa mereka dikala berduka
Jeritan hati tiada terdengar
Kita melihat di kaca mata dunia
Namun kita masih berdiam
Butakah kita?

c/o
Hati gusar menderita
Senyuman nya tiada warna
Hidup di pentas dunia
Bagai boneka

Anak kecil gusar menderita
Dibuai sengketa dunia
Rakus di ragut jiwa nya
Di manakah kita?

Ni la lirik utk lagu baru AJ. Dah lama dah teringin nak buat lagu yg macam ni. Alhamdulillah, pagi tadi dpt idea, buat melody & beberapa rangkap lirik, then malam ni baru siap. Video x upload lagi, sbb rakam pn belum. haha.
BTW, lagu ni msh belum ada tajuk. So kalau ada siapa2 yang ada idea nk bagi tajuk kpd lagu ni, sumbangan anda amat di alu2 kan! =)

Harmless Blogger signing out!

3 comments:

  1. Cadangan I:

    -Butakah Kita?
    -Boneka Dunia?
    -Pelangi Senja-Stacy haha gurau je.

    Baguslah u buat lagu/lirik berunsur ketuhanan....well kalau u dah rakam single you, I dah tau satu strategi pemasaran yang baik punya utk Azwan Juperi huhuhuhuhu...

    ReplyDelete
  2. oh? really? apa strategy tu? btw, lagu i nk bg u tulis tu, melody blm confirm 100%.

    ReplyDelete
  3. how about 'pentas boneka'?hoho

    ReplyDelete